Dupa cum sugereaza si numele companiei: SC Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA SRL a luat nastere pe solul fertil al unui alt centru de cercetare din domeniul nutritiei (Centrul de Cercetare Nutriceutica) care a efectuat de-a lungul a mai multor ani, valoroase studii clinice pe alimente functionale avand la baza izolatul proteic din soia. La aceste cercetari au colaborat institutii prestigioase cum ar fi: Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateganu" din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Universitatea Babes Bolyai, Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica.
Echipa AIVIA, cauta sa ofere pentru piata romaneasca, cel mai onest raport calitate-pret, chiar daca ingredientele folosite in retetele noastre sunt de cea mai buna calitate si cu mult mai scumpe decat cele clasice. Putem garanta fiecarui consumator ca mezelurile AIVIA pastreaza cu fidelitate reteta folosita in cadrul studiilor clinice.
Ingredientele folosite in mezelurile vegetale sunt garantate si certificate de catre producator ca fiind de foarte buna calitate si nemodificate genetic.
Printre acestea se numara izolatul proteic din soia care reprezinta sursa de proteina vegetala de cea mai inalta calitate, deoarece are in compozitie toti aminoacizii esentiali.
Datorita continutului proteic ridicat, alimentele AIVIA sunt recomandate atat in alimentatia omului sanatos, a persoanelor cu dieta restrictiva precum si sportivilor care doresc sa-si mareasca masa musculara.
Mezelurile vegetale AIVIA, NU CONTIN glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici sau de origine animala, stabilizatori.
Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA - Nr. 1 in calitatea ingredientelor!
Salam 100% vegetal afumat, o buna alternativa pentru dieta persoanelor interesate de o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mezelurile vegetale AIVIA si tehnologia lor de fabricatie sunt brevetate.

Mezelurile vegetale AIVIA au fost tema unor studii clinice realizate pe pacienti cu diverse tipuri de afectiuni, iar in urma tratamentului prin consumul regulat al acestui tip de aliment functional, s-au constatat ameliorari ale unor afectiuni cardiovasculare, diabet si obezitate.
Alimentele functionale se refera la produsele procesate care, pe langa principiile nutritive de baza, contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii.
Produsele AIVIA au un continut proteic ridicat si se recomanda in alimentatia persoanelor cu tulburari de metabolism (exces ponderal, obezitate, toleranta scazuta la glucoza, diabet zaharat), in alimentatia femeilor aflate la menopauza, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, aterosclerotice.
Ingrediente: apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condimente (piper, boia), sare, extracte vegetale.
NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori.
250 gr.


Cum puteti comanda produsele de la AIVIA
Tel: +4 0364-439.132
Mobil 1: +4 0758-23.24.88
Mobil 2: +4 0755-12.23.88
[email protected]
Program de lucru:
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Cluj-Napoca, str. Henri Barbusse nr. 59
CUI: RO 20960653
Nr. Reg. Com.: J12/582/2007