AIVIA a participat la Body Mind Spirit prezentand mezelurile 100% vegetale pe care le produce si a oferit spre degustare pentru toti cei care au trecut pe la standul lor cateva din bunataturile aduse direct din Cluj.
"La standul nostru puteti gasi: carnati vegetali afumati, carnati vegetali cu specific unguresc, salamuri vegetale, sunca vegetala si maioneza vegetala! Avem 18 sortimente de "mezeluri vegetale", ne-a spus Adrian Sinca, managerul firmei AIVIA.
"Am intrat pe aceasta piata pentru a fructifica rezultatele celor patru studii clinice care au scos in evidenta beneficiile consumului proteinei de soi menopauza, au aratat ca in urma consumului acestor alimente starea bolnavilor s-a imbunatatit semnificativ." a adaugat Adrian Sinca.

Ce sunt alimentele AIVIA?

Formula ingenioasa a alimentelor AIVIA a fost creata in planul national de cercetare-dezvoltare si inovare, testata in studii clinice in programele de cercetare-dezvoltare: Biotech-Biotehnologii, Viasan si Ceres.
Alimentele vegetale AIVIA intrunesc toate calitatile alimentelor functionale: au principii nutritive de baza si contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii.
Alimentele AIVIA sunt 100% vegetale (produse de post) si fara E-uri.
Produsele nu contin: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare, acidifianti, coloranti sintetici sau de origine animala si stabilizatori.
Dupa cum sugereaza si numele: SC Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA SRL, compania a luat nastere pe solul fertil al unui alt centru de cercetare din domeniul nutritiei (Centrul de Cercetare Nutriceutica) care a efectuat de-a lungul a mai multor ani, valoroase studii clinice pe alimente functionale avand la baza izolatul proteic din soia. La aceste cercetari au colaborat institutii prestigioase cum ar fi: Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateganu" din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Universitatea Babes Bolyai, Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica.
Echipa AIVIA cauta sa ofere pentru piata romaneasca, cel mai onest raport calitate-pret, chiar daca ingredientele folosite in retetele noastre sunt de cea mai buna calitate si cu mult mai scumpe decat cele "clasice". Putem garanta fiecarui consumator ca mezelurile AIVIA pastreaza cu fidelitate reteta folosita in cadrul studiilor clinice.
Ingredientele folosite in mezelurile vegetale sunt garantate si certificate de catre producator ca fiind de foarte buna calitate si nemodificate genetic.
Va dorim SANATE DEPLINA!