Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale.
"Suntem singurii crescatori de viermi de matase din Romania! La standul nostru, vizitatorii gasesc: ii de matase - intre 300 - 400 RON, marame de matase, esarfe, prosoape - intre 200 - 400 RON, braie, ornamente, costume de fete (in functie de marime) - intre 150 - 300 RON, ii si rochite pentru copii - intre 60 - 80 RON, traistute traditionale - 25 - 30 RON, ornamente din canepa - 25 RON, opincute din ceramica, de agatat sau de pus ca ornament - 8 RON, esarfe din matase - 150 RON, vopsite cu ceapa si sunatoare, vopsite cu coji de nuca, mac, prosoape din borangic - la 100 RON (mici) si la 200 RON (mari) si mileuri mici - la 15 - 20 - 25 RON", ne-a spus Constantin Niculescu din Valcea.
De asemenea, vizitatorii care au venit la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu au putut achizitiona si: stergare, ornamente facute din canepa si farfurii mici din ceramica, inscriptionate cu Romania, mileuri, cosumase pentru baieti si fete - la 250 RON, bundite pentru baieti - la 100 RON, rochii din borangic pentru fetite - intre 80 - 100 RON.
"Avem un stand deosebit si pentru noi lucreaza sase angajati! Mai participam si la targurile traditionale organizate la Constanta. La targul traditional organizat in Parcul Cismigiu am dat bine din toate: de asta aveam diversitate! Cele doua fiice ale noastre, Diana Neagoe - de 27 de ani, si Aurica Tanasescu - de 29 de ani, ne ajuta si ele! De asemenea, si mama mea, Aurica Tanasescu, si soacra mea, Ana Niculescu", ne-a spus Cristina Niculescu.