Realitatea.net informeaza: O veste teribila a indoliat, vineri, lumea radioului. Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea. Indragitul prezentator radio, in varsta de 34 de ani, ar fi lasat un bilet de adio, potrivit politistilor, care au mentionat ca usa locuintei era incuiata pe dinauntru, iar pe corpul barbatului nu s-au gasit urme de violenta.
Trupul barbatului a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteza pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Cine era Claudiu Roman si cum s-a ajuns la aceasta tragedie

Claudiu Roman a fost unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Romania si a lucrat la Radio 21 pana in vara acestui an, in prezent fiind organizator de evenimente. In trecut, barbatul si la lucrat la Europa FM. Claudiu a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in baia locuintei sale, cu un cablu electric. Motivele sunt absolut incredibile!
Toti colegii de radio si prietenii prezentatorului Claudiu Roman sunt in stare de soc dupa ce au aflat gestul la care a recurs tanarul. Singura explicatie pe care toti cunoscutii au obtinut-o ca urmare a acestui gest a fost un bilet de adio pe care Claudiu l-a lasat si in care a scris doar: "Imi cer scuze pentru ce am facut. Va iubesc!", potrivit celor de la Cancan.ro.
La mijloc ar fi fost insa mai multe neimpliniri care s-au adunat si l-au determinat sa-si puna capat zilelor.
"Le-a spus apropiatilor ca are probleme la serviciu, dar mai avea o problema mai veche pe care o repeat obsesiv. Si-anume era foarte suparat ca ii cade parul si nu gaseste nicio rezolvare. Cel mai probabil a fost coplesit de ganduri negre si a intrat intr-o depresie", a marturisit pentru Cancan.ro unul dintre anchetatori.

A ramas fara emisiune la 1 septembrie

Intr-adevar, Claudiu avea probleme la serviciu - asta o recunosc si colegii lui, care au fost revoltati cand au aflat ca prezentatorul ramasese de fapt fara emisiune la inceputul acestei luni, iar asta i-a dat toata viata peste cap.
"S-a intamplat asta pentru ca oamenii ce conduc radiourile habar nu au ce insemna pentru oameni ce lucreaza in radio niste decizii strambe si injuste... faptul ca de la 1 septembrie nu a mai continuat la 21″, a scris cineva pe contul lui de socializare.