www.cardiomix.ro informeaza:
Acest program nu este un slogan de marketing! Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix. Lansat in 2008, Slabeste Sigur si Natural este puternic mediatizat in presa si reformeaza la viata sanatoasa , modeleaza truprile si schimba vietile a sute de participanti prin cele doua editii organizate anual (martie si octombrie).
Conceptul Cardio Mix este recunoscut la nivel mondial de FIMS (Federatia Internationala de Medicina Sportiva): lucrarea stiitifica "BENEFICIILE ASOCIERII EXERCITIILOR FIZICE IN DIETELE HIPOCALORICE " avand ca baza de studiu concursul Slabeste sigur si natural si conceptul de fitness anti aging Cardio Mix prezinta concluzia studiului: "’Adding Cardio Mix training program to a hypo-caloric diet increases the weight loss and especially body remodeling process, with positive consequences on maintenance the newly acquired weight once the diet is stopped "
Concursul Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix se adresează tuturor celor care iși doresc sa intre intr-un program complet și complex de slabire si mod de viata echilibrat, beneficiind astfel de o Portie de Sanatate. Prin parcurgerea timp de 4 saptamani a etapelor conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a metodologiei de slabire aplicata in timpul concursului, participantii isi schimba radical stilul de viata (inving in lupta cu modul de viata haotic si nesanatos impus de vremurile si societatea care ne domina astazi, inving informatiile eronate care exista in piata despre cum si ce sa faci ca sa traiesti sanatos). Supravegheati si indrumati de specialistii Cardio Mix veti reusi cu singuranta sa va schimbati viata!
Inscrierile se fac prin email la [email protected] cu mesajul Slabeste Sigur si Natural (descrieti in email De ce vreti sa slabiti) sau completand formularul de pe site la pagina de Contact, bifand sectiunea Concurs

Ce spun participantii despre concurs:

In primul rand vreau sa multumesc echipei CardioMix si sponsorilor programului pentru sansa de a participa in cadrul acestui program. Programul CardioMix si Slabeste sigur si Natural m-au ajutat atat pe plan fizic cat si sipitual. Dupa doua luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai. Initial antrenamentele erau lejere dar pe masura ce avansam deveneau din ce in ce mai solicitante. In al doilea rand am reusit sa ma las de fumat (cu ajutorul life coacher - ul nostru) si datorita programului de antrenament de la sala. Cele doua luni alaturi au trecut repede dar schimbarile in modul meu de a ma percepe pe mine si antrenamentele pe care le voi face pe viitor s-au schimbat in bine. Multumesc tuturor.Cu drag, Diana Done.
Gigi Jiga: "Cardio Mix a fost salvarea pentru ca m-a salvat de la diabet! Cand am venit la Cardio Mix aveam 14o de kg, am slabit, am reusit sa imi pun sub control diabetul, eu si zic la l-am vindecat pentru ca din septembrie nu mai iau medicamente de diabet . Dupa ultimele schimbari de "look" chiar am probleme reale sa nu mai mai recunoasca lumea pe strada".
Georgeta Gheorgiu - Grecia -Am trait o stare de bine extraordinara cu Cardio Mix, am simtit ca varsta nu inseamna nimic si ca doar felul cum traim inseamna totul. Sunt recunoscatoare, Cardio Mix m-a ajutat sa ma desprind din numarul cumparatorilor de "solutii magice" de slabit. Stiam ca sunt pacalita, ca incercasem mai multi ani diverse si degeaba, dar nu puteam sa rezist fotografiilor cu "inainte" si "dupa’. Ei bine, dupa ce l-am intalnit pe dl. Dragomir am putut sa rezist,nu am mai putut sa "visez"dupa ce am inteles atat de limpede, prin propria experienta, ca singura cale buna e cea prezentata de dansul: miscare si dieta adecvata
Veronica Nicolae - McCann Erikson: ‘’Sunt putine experiente de viata care te lasa fara cuvinte. Experienta cu Cardio Mix& Mihai Dragomir este una dintre ele. A intelege, a cunoaste, a echilibra, a darui sunt cateva cuvinte care caracterizeaza din punctul meu de vedere cel mai bine echipa Cardio Mix & Mihai Dragomir’’.
Mihai Ionescu Tautu - Multumesc intregii echipe Cardio Mix si in primul rand domnului Mihai Dragomir cel care a scos untul din noi, cel care ne-a sustinut mereu si ne motiva "hai ca dau o tava de mici la final" , cel alaturi de care simteam "ploaia" in sala de antrenament si simteam ca zburam pe unele miscari , cel care avea grija mereu sa nu ne accidentam, cel care a facut 5 concurenti sa simta intr-adevar ca traiesc si sa vada ce e cel mai important in viata si anume sanatatea "Dumnezeu a facut omul sa se miste , sa simta ca traieste ...". A fost o experienta de neuitat din care am invatat enorm , am descoperit un nou stil de viata mult mai sanatos in care pot sa si zbor daca vreau...
Conceptul Cardio Mix recunoscut la nivel mondial de FIMS ( Federatia Internationala de Medicina Sportiva) :lucrarea stiitifica "BENEFICIILE ASOCIERII EXERCIȚIILOR FIZICE IN DIETELE HIPOCALORICE " avand ca baza de studiu concursul si conceptul nostru.
Concluzia studiului: "’Adding CardioMix training program to a hypo-caloric diet increases the weight loss and especially body remodeling process , with positive consequences on maintenance the newly acquired weight once the diet is stopped "