Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente. Elementul-cheie al acestui parteneriat este sustinerea accesului pacientilor la tratament de catre lantul de farmacii Catena.
Peste 6.000 de membri ai organizatiilor aflate sub umbrela COPAC vor putea beneficia, in baza cardului de fidelitate Catena, de reduceri suplimentare la cele mai prescrise 150 de medicamente pentru bolnavii cronici. Astfel, accesul pacientilor cu boli cronice la tratament va fi usurat.
Este primul asemenea parteneriat incheiat de un lant de farmacii, pentru a veni in sprijinul pacientilor cu boli cronice. Acestia vor putea gasi in farmaciile Catena produsele de care au nevoie pentru tratamentul afectiunilor de care sufera. Parteneriatul este sustinut si promovat si de reteaua Info-Sanatate.
Cardul oferit pacientilor cu boli cronice pastreaza avantajele cardului de fidelitate Catena, ce ofera cele mai mari reduceri la peste 4.000 de produse, inclusiv la retete, la care se adauga reducerile suplimentare la cele 150 de medicamente.

Despre Catena

Catena este o companie romaneasca cu reputatie solida construita in aproape 15 ani, fiind prezenta in toate judetele tarii si avand cel mai mare numar de pacienti fideli, posesori de carduri de fidelitate. Misiunea Catena este de a ajuta in permanenta pacientii prin sfaturi si recomandari profesioniste, printr-o gama larga de produse farmaceutice si parafarmaceutice, cosmetice si dermatocosmetice, remedii homeopate si terapii naturiste.
Toate farmaciile Catena au contracte de colaborare cu casele de asigurari in vederea eliberarii retetelor gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice si produse oncologice. In plus, Catena a lansat un program in cadrul caruia pacientii beneficiaza de produse cu zero plata la retetele compensate, produse destinate tratarii afectiunilor cu cea mai mare incidenta in randul pacientilor romani - afectiuni din sfera cardiovasculara si digestiva.
Catena le ofera clientilor sai carduri de fidelitate, inclusiv carduri dedicate pensionarilor, prin care acorda reduceri substantiale la achizitionarea produselor din farmacii. De asemenea, pacientilor diabetici li se ofera gratuit si li se recomanda suplimente alimentare speciale pentru afectiunea de care sufera.

Despre COPAC

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania reuneste membri ai mai multor organizatii ale pacientilor, printre care Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania, Asociatia Antiparkinson, Asociatia Persoanelor cu Talasemie Majora, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Infectate cu HIV/SIDA, Societatea de Scleroza Multipla din Romania, Alianta Nationala de Boli Rare din Romania, Asociatia Transplantatilor din Romania, Fundatia Baylor Marea Neagra, Asociatia Romana de Hemofilie, Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza MDR, Asociatia Prader Willi Romania, Asociatia Romana de Cancere Rare, Asociatia Pacientilor cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania "ART".

Despre reteaua Info-Sanatate

Info-Sanatate TV este cea mai extinsa retea de informare de tip digital signage din Romania, formata din peste 380 de ecrane LCD amplasate in salile de asteptare ale clinicilor medicale si spitalelor din 102 orase din Romania. Programele editoriale sunt destinate educatiei si informarii pacientilor, prin promovarea unui stil de viata sanatos, precum si sustinerii programelor de preventie.