wowbiz.ro informeaza: In 2014, la un an de la operatia de micsorare a stomacului, afacerista afiseaza o tinuta total schimbata

"Voi nu va puteti da seama ce inseamna pentru mine lucrul acesta. Este cea mai mare realizare din viata mea! Am slabit 60 de kg si de la 100 si ceva am ajuns sa port sutiene masura 85 C. N-am mai aratat asa din liceu! Acum am 61 de kilograme insa, visul meu secret, si nespus pana acum, este sa ajung sa cantaresc sub 60. Adica sa fie cu 5 in fata. Sa-mi arate cantarul 50 si nu conteaza cat de kilograme. De peste 20 de ani imi doresc sa port blugi mulati, acum pot si imi permit! Mi-am schimbat toata garderoba. Cand ma uit la hainele vechi ma ia cu ameteala si atunci imi dau seama de miracolul din viata mea", a declarat Raluca Badulescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Sanii Ralucai Badulescu ajunsesera proverbiali

Multumita de felul cum arata, increzatoare si decisa sa nu mai permita niciodata cantarului sa faca legea in viata sa, Raluca Badulescu continua sa mearga si astazi la medic.

De cand a slabit, afacerista trece drept o pustoaica

"Fac analize trimestriale, sa vad cum stau si cum sunt, iar de cateva luni m-am apucat si de gimnastica. Merg de doua ori pe saptamana si fac sport, electrostimulare si bag masaj tot timpul. Am o pielea minune, nu se vede ca am slabit atat de mult. Doar la sani trebuie sa intervin, lucru pe care urmeaza sa il fac in toamna", ne-a marturisit afacerista adaugand ca recomanda interventia de micsorare a stomacului tuturor persoanelor care nu reusesc sa slabeasca cu ajutorul metodelor clasice.