Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti. Si pentru ca nu intrerupem traditia, va invitam si anul acesta la a IX-a editie, pregatiti cu multe surprize.
Incepand cu 11 pana pe 19 aprilie, va invitam in lumea mesterilor populari, a artei traditionale de incondeiere a oualelor, in universul spiritual al icoanelor pictate pe sticla sau lemn, a vaselor din ceramica sau sculpturilor in lemn.
Floriile, primul praznic imparatesc sau Duminica Stalparilor, deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Paste cu cadouri fel de fel: brose din lana filtuita, miere si produse apiterapeutice, obiecte unicat din metal, sticla lemn sau ceramica pictate manual, produse cosmetice bio, produse terapeutice si suplimente alimentare, bijuterii din argint cu pietre semipretioase aduse din toate colturile lumii sau articole vestimentare, tricouri cu mesaje vesele si accesorii in culorile primaverii.
Spiritul sarbatoriilor pascale va fi redat si de obiectele din ceramica sau de cele cioplite in lemn, de decoratiuni specifice, delicatese din ciocolata creata special pentru Paste. Cei mici se vor bucura de iepurasii din turta dulce sau de casutele si ouale din ciocolata.
Pe langa toate acestea, la etaj, Cafeneaua Dalles va asteapta, pe tot parcursul evenimentului, cu ceaiuri si cafea delicioase.
Te asteptam la Targul Cadourilor de Pasti de la Galeria Dalles, intre 11 si 19 aprilie sa te pregati pentru cea mai importanta sarbatoare din an.
Intrarea este libera!
Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de Facebook Galeria Dalles:
https://www.facebook.com/sala.dalles