Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Cu o cariera de peste 22 de ani inchinata sportului, Mihai Dragomir lanseaza in premiera in Romania prima carte despre campioni ai vietii si ai sportului si despre cum poti si tu deveni un campion al vietii.
Prin cercetare, studiu si experienta profesionala autorul reuseste sa comprime in aceasta carte mesajul cheie "Invata de la cei mai buni" cu o parte din esenta valorilor romanesti, elucidand cu adevarat multe dintre necunoscutele vietii si ale sportului, creand astfel oportunitatea celor care o citesc, sa aiba ca reper modele cu adevarat reale in lupta cu viata, pentru realizarea visului de a deveni campion atat in sport, cat si in viata. Cartea este prefatata de domnul Cristian Topescu. O parte din imaginile de arhiva ale marilor campioni constituie o premiera.
Lansarea va avea loc la Ministerul Tineretului si Sporturilor Sala G.Hagi, et 8, Miercuri 12 Martie- unde se va desfasura si conferinta de presa.
Vor participa numeroase personalitati din lumea sportului romanesc: Iolanda Balas Soter, Ilie Nastase, Octavian Bellu, Cristian Gatu, Carmen Bunaciu, Otilia Badescu, Ruxandra Dragomir, Carmen Tocala, Valeria Racila, Florentin Marinescu, Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Leonard Doroftei, Camelia Potec, Helmut Dukadam, Laura Badea si multi altii.