Intr-un interviu acordat recent, celebrul Demis Roussos a povestit cate ceva despre viata sa, despre Romania si despre fanii de aici - care abia asteapta sa-l revada pe 5 decembrie la Sala Palatului, dar si despre secrete si lucruri mai putin stiute din viata sa.
Demis Roussos este unul dintre artistii celebri ai lumii care au simtit pe pielea lor ce inseamna lupta cu obezitatea. Cu ceva ani in urma Roussos cantarea peste 150 de kilograme, in doar sapte luni reusind sa "stearga" nu mai putin de 50 dintre ele, lucru care i-a facut pe toti sa se intrebe la ce trucuri si diete a apelat pentru a avea un asemena rezultat! Pe net circula mai multe variante ale dietei, unele fiind numite chiar "dieta lui Demis Roussos"...
In cartea "A question of weight", scrisa de Demis Roussos impreuna cu Veronique Skawinska, Demis a povestit cu sinceritate despre lupta sa dusa contra obezitatii. In cuprinsul cartii se regasesc capitole precum: "Mecanismele naturii", "Viciile si virtutile tehnicilor de slabire", "La bucatarie", "Retete de slabire"... Demis Roussos a reusit sa slabeasca mancand 2 mese si 3 gustari, in fiecare zi, fara efort fizic intens si fara medicamente.
Luand in considerare zecile de articole ce se gasesc pe internet si au ca subiect secretele slabirii ("8 secrete pentru a slabi rapid", "secrete care te ajuta sa slabesti fara o dieta speciala", "4 secrete pentru a slabi fara sa-ti fie foame", etc), Demis Roussos surprinde publicul prin raspunsul sau... La intrebarea: "Ati reusit sa dati jos multe kilograme, cu ani in urma. Aveti un secret pe care ati vrea sa-l impartasiti legat de acest aspect?", Demis a raspuns: "Am slabit foarte mult dar nu am avut niciun secret, imi pare rau. Doar multa vointa si un nutritionist bun! ;-)"
Intrebat despre bucataria romaneasca, Demis a spus: "Nu seamana deloc cu mancarea greceasca, insa este la fel de buna!"
In seara zilei de 5 decembrie - in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, Demis Roussos va concerta la Sala Palatului din Bucuresti. Isi va bucura fanii cu piese si colinde inchinate Craciunului si sarbatorilor de iarna, dar si cu bine-cunoscutele sale hituri: "Goodbye My Lve Goodbye!", "Dinata Dinata", "My Friend The Wind"...
Pentru Concertul de Craciun al lui Demis Roussos se mai gasesc foarte putine bilete, doua categorii fiind epuizate complet iar alte doua - partial. Preturile biletelor ramase sunt cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei, in functie de zona aleasa. Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala, mai pot gasi bilete in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro.
Concertul "DEMIS ROUSSOS" va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.