Dipl. Ing. Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
"Omisan Farmaceutici este o companie producatoare de dispozitive medicale sterile pentru ingrijirea ochilor, cu sediul in Roma, Italia, fiind reprezentati in Romania de firma 3D VISION. Produsele pe care pe comercializam sunt picaturi pentru ochi 100% naturale, pentru adulti si copii si nu contin niciun conservant. Avem si spray-uri pentru ochi obositi, cu extract de afine, pentru ochi iritati, cu extract de iarba de silur si pentru ochi uscati, cu acid hialuronic. Picaturile sunt valabile trei luni de la deschidere. Suntem de sase luni pe piata!", ne-a spus Dipl. Ing. Dan Badea, General Manager la 3D Vision.
La standul lor mai gasiti si: OmiVis - pentru spalaturi oculare, Omisan Baby - pentru copii, gama de picaturi de lacrimi artificiale si Clean Drops - pentru lentile de contact.
OMISAN va ofera solutii oftalmice naturale compatibile cu lentilele de contact.
Produsele Omisan sunt fabricate din ingrediente naturale, castigand astfel o pozitie distincta pe piata internationala traditionala. Calitatea si siguranta produselor acesora este asigurata de certificarea ISO, CE si BRC.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.omisan.eyecare.ro sau la nr de tel. 0744629515.