Sotii Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cu: crema de fata, scrub pentru zona ochilor, sapunuri de sezon din cuisoare si scortisoara - intre 12 - 15 RON, ulei de babassu pentru par, pentru piele descuamata si pentru psoriazis.
"Cand mergem la targuirle in aer liber, albinele se aseaza pe sapunurile facute de noi! Sora mea este cea care concepe retetele si ea si firma au certificat de calitate primit in Anglia", ne-a spus Florentina Ionita.
Produsele sunt facute intr-un laborator din Suceava.
In acest week-end, puteti achizitiona produsele lor in cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Crearea sapunurilor, a sampoanelor, a cremelor si a tuturor produselor destinate ingrijirii corpului si parului este inspirata de dragostea pentru natura. Ingredientele utilizate intr-o varietate de formule aduc beneficii extraordinare asupra pielii. Sapunurile Natural Bucovinean sunt realizate manual, folosind metoda de prelucrare la rece, care pastreaza glicerina in stare naturala. Ierburile, sucurile de fructe si legume, mirodeniile, argilele, uleiurile esentiale sunt combinate in mod rafinat, hranind pielea cu bogatia lor de microelemente naturale, spre desfatarea simturilor cu felurite arome si culori. Cremele, unturile de corp si uleiurile emoliente ofera hidratare pielii tale, mentinand-o sanatoasa si catifelata. Datorita ingredientelor 100% naturale si a grijii cu care au fost concepute, cosmeticele handmade reprezinta indeplinirea dorintei de a avea in permanenta o piele curata, echilibrat hidratata si sanatoasa.