In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food: pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui.
"Am venit cu: patiserie siriana, patiserie turceasca, dar si dulciuri traditionale de casa romanesti. In cadrul patiseriei siriene, am adus: nabulsie la cuptor, cu fistic, si belorie, preparata la abur! Avem si mamul cu fistic, mamul cu curmale, basima (cu nuca de cocos si miere), patiserie turceasca: sarailie si doua inovatii: baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Valentin Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food.
De asemenea, tot la standul lor gasiti si: ciocolata de casa cu nuca sau cu stafide, prajituri cu nuca, gem de caise si scortisoara - 5 RON/ 100 de grame. "Toate produsele sunt cautate! In special belorie si nabulsie. Vin si turisti straini la targurile la care participam", a mai spus Valentin.
Mai gasiti la ei si: platouri de 800 de grame cu mai multe dulciuri, combinate - la 75 RON platoul.
Targul este deschis pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00. Intrarea este libera! Urmatoarea lor participare va fi la targul Baby Boom Show de la Romaero Baneasa.