La Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala nr de telefon (021) 327.20.61 puteti apela cu incredere pentru a va trata diverse afectiuni.
Programul Centrului de Sanatate Medireflex este:
Luni-Vineri: 08.00 - 16.00
Pentru informatii
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491
Email: [email protected]

Cazuri clinice

P.G. in varsta de 44 ani, s-a prezentat pentru dureri zona coloanei lombare, cu iradiere pe membrul inferior stang; durerile agravandu-se la ridicare din pat, la frig, la debutul miscarii si ameliorandu-se la cald, pozitia culcat miscare lenta. A fost diagnosticat avand lombosciatica stanga. A urmat 10 sedinte de acupunctura, disparand durerile si impotenta functionala a piciorului stang.

C.L. in varsta de 55 ani, diagnosticata avand osteoporoza avansata, accentuata dupa histerectomia totala a urmat la noi tratament prin reflexoterapie combinata cu masaj terapeutic. In paralel i s-au prescris gemoterapice (Vaccinium vitis idaea, Rubus fructicosus, Sequoia gigantea, Pinus montana, Ribes nigrum, Vitis vinifera). A avut un rezultat spectaculos, dupa 6 luni de tratament intrand in banda galbena de frecventa a osteodensitometriei ( caracteristica osteopeniei) iar dupa inca 6 luni , la urmatorul test situandu-se in banda verde caracteristica normalizarii densitatii osoase. Actual urmeaza tratament de intretinere a starii de sanatate.

V.L. in varsta de 49 ani s-a prezentat pentru tulburari legate de menopauza (valuri de caldura, insotite de transpiratie, agravate noaptea, irascibilitate, tendinta de a plange si de a fi singura, aversiune pentru activitatea sexuala, dorinta de a manca acru etc.). Dupa repertorizare homeopata, i s-a prescris remediul Sepia. La urmatoarea evaluare simptomele s-au redus, iar din punct de vedere emotional era mult mai echilibrata.

S.T. in varsta de 4 ani in urma intrarii in colectivitate dezvolta un sindrom de abandon caracterizat prin plans exagerat inainte de a merge la gradinita, senzatie de voma, dorinta de a sta in bratele mamei si de a merge la toaleta frecvent. De asemenea, in timpul noptii a dezvoltat enurezis. I s-a prescris remediul homeopat Pulsatilla, simptomatologia disparand.

A.C. in varsta de 36 ani in urma unui soc emotional, a pierdut sarcina cu instalarea amenoreei (lipsa menstruatiei): a urmat cresterea pilozitatii si o stare emotionala labila, senzatie de nod in gat, plans frecvent, frica de a nu mai avea copii. A urmat tratament prin reflexoterapie si homeopatie (i s-a prescris Ignatia) echilibrandu-se din punct de vedere hormonal si emotional.
Sursa: Dr.Iuliana Avadanei
Director al Centrului de Sanatate Medireflex
- Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura)
- Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie)