Recent, reprezentanti ai presei, dar si personalitati din lumea politica, artistica si a show-biz-ului au avut ocazia sa descopere singura oaza balineza din sud-estul Europei, Bali Spa Cornu.
Locatia este spa-ul preferat al vedetelor si are un concept inspirat din natura, in cadrul caruia stiinta infrumusetarii si a relaxarii se imbina armonios pentru a crea un spatiui potrivit atat pentru persoanele care isi doresc un week-end de relaxare singure, impreuna cu prietenii si familia, cat si pentru cei care cauta servicii exclusiviste. Un dietetician, un bucatar si un maseur balinez sunt doar cativa dintre membrii personalului Bali Spa Cornu, care ofera servicii elitiste in domeniul tehnicilor de slabire si infrumusetare. Rasfatul de patru stele l-au experimentat de-a lungul timpului in cadrul Bali Spa Cornu nume cunoscute ale Romaniei, precum: Dan Puric, Radu Beligan, Adrian Nastase, Emil Hurezeanu, Raluca Moianu, Dan Negru, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Laura Cosoi, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan si multi altii, dar si de peste hotare: Dl. Profesor Jagdish Bhagwati - consilier pentru Realtii Externe al Indiei si ambasadori din mai multe tari ale lumii, printre care enumeram: Indonezia, Malaiezia, Thailanda si Qatar. Surprizele din cadrul evenimentului au fost numeroase, printre acestea fiind reprezentatia lui Adrian Petrescu, Prim Oboist al Filarmonicii "George Enescu", cu care oaspetii au fost rasfatati, alaturi de Excelenta Sa, ambasadoarea Indoneziei in Romania, doamna Marianna Sutadi si primarul comunei Cornu, Cornel Nanu.
O alta surpriza a fost un dans specific din Indonezia oferit de doua dansatoare de acolo, dar si un dans la care au participat si vedete precum: Thea Haimovitz, Nico si Roxana Iliescu (aceasta fiind si amfitrioana evenimentului).
Bali Spa Cornu este un eden balinez in peisajul european. Conceptul acestui colt de rai a fost realizat in 2007 de catre doi specialisti in domeniul infrumusetarii si al chirurgiei estetice, Dr. Dana si Stefan Jianu, impreuna cu omul de afaceri olandez, Sjoerd Vogelzang.
Printre cei care au fost prezenti la eveniment s-au aflat: Emil Hurezeanu si sotia sa, actorul Radu Beligan, Monica Iagar, Raluca Moianu, Thea Haimovitz, Roxana Iliescu si Nico, venita cu doua prietene.