Vi-l mai aduceti aminte pe Marian Darta, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti din Romania? In urma cu trei ani si jumatate, barbatul cu orientari controversate s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce s-a spus despre el ca participa la petreceri private cu baietei minori.
Din 2010 si pana acum, Marian Darta s-a izolat in casa si n-a mai comunicat cu cei apropiati.
"De cateva zile am fost diagnosticat cu, un FIBROSARCOM la cap. Mi-e frica de moarte, dar cred ca Dumnezeu poate isi va cobori ochii spre mine.
Am trait foate tumultuos, am avut o viata frumoasa, poate putin agitata, am cunoscut si luxul si saracia. Mi-e dor de viata pe care am avut-o. Toata viata mea am trait pentru frumos, am creeat si am stilizat coafuri si machiaje, am facut mii de doamne frumoasea" pe multe le-am ajutat sa capete respectul pentru sine.
Am coafat si machiat toate clasele sociale, de la cei fara potential material pana la milionarii Romaniei, de la femeile de serviciu pana la prim-ministrii si presedinti de staa si nu am tinut cont de etnie. Am fost realizator de emisiuni si reporter la TVR, la KANAL D, la ANTENA1 si invitat special la toate posturile de televiziune.
Acum, cel mai important lucru in viata este sanatatea, daca nu o ai, nu ai nimic.
Ma rog la Dumnezeu si sper intr-o minune, sa scap cu ajutorul tratamentelor la care voi fi supusa. Multumesc familiei si putinilor prieteni care au mai ramas langa mine si in special doamnei DANA PETCOV-ATHOS, care mi-a suportat toate costurile operatiei, fara de care peste doua luni as fi murit. BUCURATI-VA DE VIATA!", spune Marian Darta.
Acesta este mesajul postat de fostul stilist pe contul sau.