Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din LUME. Ivan Patzaichin: "Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu acest lucru"
Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 sifabricadesteaguri.eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume. Drapelul va fi omologat in GUINNESS WORLD RECORDS.

Evenimentul va fi transmis de la 50 de metri inaltime, dintr-o platforma care va fi amenajata pentru prima data in istorie ca studio de televiziune. In timpul festivitatii, publicul va urmari un moment impresionant de manuire a armelor, dar si demonstratii spectaculoase ale pilotilor echipei Hawks of Romania. Ne vor incanta si parasutistii de la Aeroclubul Romaniei, care s-au antrenat ieri pe aerodromul Clinceni.
UPDATE: 11:35: Pe Aerodromul din Clinceni pilotii de la Hawks of Romania se pregatesc zborul care va taia rasuflarea privitorilor.

UPDATE 10:39: Ivan Patzaichin a fost invitatul Lorenei Burlacu si a oferit cateva cuvinte pretioase romanilor: "Romania se va schimba incetul cu incetul, prin exemplul nostru. Pentru romani am un singur sfat: Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu asta!"

UPDATE 10:29 Adrian Dragomir, directorul fabricadesteaguri.eu, a dat asigurari ca vantul nu va crea probleme, pentru fixarea drapelului fiind folositi peste 2.000 de saci de nisip, "in culorile tricolorului, ca sa fie cat mai discreti".

UPDATE 10:22 Lorena Burlacu alaturi de Mihaela Barzila si fiul el, Max, au adus romanilor un prim moment emotionant. Fiul Mihaelei Barzila a cantat o strofa din imnul Romaniei. Prezentatoarea emisiunii "Esential" a spus ca a impresionat-o mesajul primit pe Facebook de la o telespectatoare care a spus: "Dragostea de tara se invata in cei sapte ani de acasa"

UPDATE: 10:00: Drapelul urias a fost intins pe Aerodromul din Clinceni. In scurt timp va incepe desfasurarea drapelului.