Cele mai performante companii cu capital integrat romanesc au fost premiate in cadrul Galei Capitalului Romanesc, eveniment ce a incurajat initiativa si rolul antreprenoriatului romanesc, intr-o perioada, in care, din ce in ce mai putine companii romanesti raman competitive.

Gral Medical a fost singurul centrul medical din categoria serviciilor medicale ce a fost premiat, datorita reusitelor obtinute de cel mai mare centru oncologic din Romania - OncoFort, la categoria : "Compania lider dintre cele cu capital romanesc in domeniul unor activitati referitoare la sanatatea umană, lider pe segmentul oncologic".
In numai 2 ani, OncoFort a reusit sa isi creeze cea mai mare retea de clinici din Romania dedicata oncologiei, ce participa incepand cu 2010 la modernizarea oncologiei din Romania, fiind primul centru privat oncologic din Romania ce a implementat radioterapia de tip 3D conformational si IMRT.
"Aparatura de ultima generatie configurata pe cerintele celor mai variate tipuri de cancer, echipa medicala de exceptie romano-vieneza, infrastructura unui centru multidisciplinar de elita in domeniul serviciilor de prediagnosticare a cancerului si numarul mare de pacienti tratati anual in centru, au stat la baza castigarii premiului din sectorul oncologic." Chitan Robert director promovare-dezvoltare.
Incepand cu luna Mai, OncoFort a intrat in contract cu CNAS, iar pacientii pot beneficia de reduceri de pana la 50% din sedintelor de radioterapie, un beneficiu major ce ajuta foarte mult pacientii bolnavi de cancer, atunci cand acestia doresc sa urmeze, la privat, un tratament eficient ca-n cele mai renumite centre din occident.
Centrul oncologic ofera servicii oncologice complete, radioterapie, chimioterapie, consultatii internationale de first si second opinion, iar din semestrul doi se va deschide si sectia de chirurgie oncologica din cadrul spitalului privat, in urma unei investitii de peste 1 milion de euro.
Detalii suplimentare pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 (02), la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725) sau pe www.oncofort.ro