Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes
Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet" in Moldova, la FC Vaslui. Impresarul celor doi, Zvonko Milojkovic, a agreat varianta, mai ales ca si gorjenii au mai scazut din pretentiile initiale. Ramane ca FC Vaslui sa se inteleaga cu jucatorii, insa e greu de crezut ca transferul ar putea cadea din aceasta cauza, gruparea lui Adrian Porumboiu fiind potenta financiar. "Ne-am inteles astazi (ieri - n.r.) cu conducerea clubului FC Vaslui pentru transferul jucatorilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes. Cei doi jucatori si-au dat deja acordul sa mearga la echipa din Vaslui si un rol important in convingerea lor l-a avut impresarul acestora, Zvonko Milojkovic, care a ramas in relatii bune cu clubul Pandurii. Am beneficiat de sprijinul lui Zvonko pentru a gasi solutii cat mai bune si pentru jucatori, si lui i-a revenit rolul de a-i convinge pe cei doi fotbalisti ca e in avantajul lor sa accepte acest transfer, avand in vedere faptul ca sunt la apogeul carierei si trebuie sa joace in aceasta perioada. Acum ramane ca jucatorii sa se inteleaga cu clubul din Vaslui in vederea semnarii contractelor", a anuntat presedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu.
Jucatori de baza in turul campionatului la Targu Jiu, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer s-au autoexclus, primul din cauza problemelor disciplinare, iar cel de-al doilea din cauza problemelor familiale. Singurul regretat de Petre Grigoras este Jaka Stromajer. "Pe Stromajer nu sunt suparat, e un caracter deosebit si eu nu i-as fi dat drumul niciodata sa plece. Problema lui se cunoaste foarte bine, nu poate ramane la Targu Jiu. Imi pare sincer rau ca nu poate ramane la noi in continuare, e un jucator care revenise si era un castig pentru echipa", a declarat Grigoras.

Pandurii, in teste
cu nemtii

Pandurii si-a definitivat programul jocurilor de verificare ce se vor disputa in primul stagiu din
Antalya. Oltenii vor sustine patru amicale, dintre care primele trei cu echipe din 2. Bundesliga. Primul test pentru trupa lui Grigoras este programat maine, de la ora 16.00, in compania ultimei clasate din Liga a doua germana, Karlsruher SC, echipa romanilor Andrei Cristea si Ionut Rada. Sambata, gorjenii vor evolua tot impotriva unei formatii nemtesti, Energie Cottbus, partida transmisa in direct de postul Digi Sport. La Cottbus evolueaza din aceasta iarna si un roman, Marius Bilasco. Ultimele doua jocuri erau deja stabilite de la plecarea din tara, Pandurii urmand sa joace cu MSV Duisburg si FK Baku.

Pintilii, convocat oficial

Selectionerul Victor Piturca a anuntat lotul Romaniei, in vederea turneului de la Belek (Antalya). Cantonamentul a fost stabilit la Gloria Serenity Resort din amintita statiune, la acesta urmand sa participe si capitanul pandurilor, Mihai Pintilii. Printre jucatorii convocati se mai afla doi fosti panduri, Grecu, de la U Cluj, si Chiriches, de la Steaua. Romania va sustine doua jocuri de verificare, cu Turkmenistanul, pe 27 ianuarie, si cu un adversar nestabilit, pe 31 ianuarie.
Programul amicalelor din stagiul 1
Pandurii - Karlsruher SC (19.01.2012, ora 16.00,
Germania, Liga a 2-a)
Pandurii - Energie Cottbus (21.01.2012, ora 18.00,
Germania, Liga a 2-a)
Pandurii - MSV Duisburg (23.01.2012 / 24.01.2012,
ora 18.00, Germania, Liga a 2-a)
Pandurii - FK Baku (26.01.2012, ora 18.00, Azerbaidjan, Liga 1).