Sport.ro informeaza : SOC la Cesena! Mutu tulbura din nou apele! Ce s-a ascuns in spatele deciziei de a-l lasa pe roman in afara lotului pentru meciul cu Fiorentina

Presa din Italia dezvaluie ca Adrian Mutu a lipsit o zi de la antrenamentele echipei sale dupa revenirea de la echipa nationala.
Chiar daca oficial, antrenorul Mario Beretta, a motivat decizia de a renunta la Adrian Mutu prin faptul ca atacantul nu a jucat bine in meciul din deplasare cu Chievo Verona, si nici in amicalul Romaniei cu Uruguay, adevaratul motiv pentru care internationalul roman a fost exclus din lotul pentru meciul cu AC Fiorentina este altul.
Potrivit mai multor publicatii din Italia, Mutu si-a luat, de la sine putere, o zi libera in plus dupa convocarea la echipa nationala si ar fi ajuns in Italia abia vineri, spre nemultumirea celor de la Cesena. ProSport scrie ca Mutu a petrecut dupa amicalul cu Uruguay intr-un local din Pipera, unde au luat parte si cativa prieteni ai jucatorului. Petrecerea a fost stropita cu alcool, lucru care i-a nemultumit pe italieni.
Mai mult decat atat, un alt motiv de suparare pentru care antrenorul Mario Beretta a renuntat la serviciile Briliantului il reprezinta faptul ca acesta a jucat prea mult in amicalul nationalei cu Uruguay, scrie Libertatea.
Antrenorul Mario Beretta l-ar fi rugat pe Mutu sa joace doar prima repriza in Romania - Uruguay (1-1) pentru a nu reveni prea obosit la Cesena, echipa care lupta sa scape de retrogradare din Serie A. Desi initial a fost de acord, Mutu si-a incalcat promisiunea si a ramas pe teren si in repriza secunda, din dorinta de a-l egala pe Gica Hagi la numarul de goluri marcate sub tricolor (35).