sport.ro: FANTASTIC: Gest unic in fotbalul romanesc! Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI pe care au dat-o jucatorilor, dupa 1-2 cu CFR! Cat s-a strans la "cheta"

U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena. Suporterii Universitatii au dus o punga de bani jucatorilor, la vestiare, imediat dupa infrangerea cu CFR.

Jucatorii Universitatii Cluj au intrat pe teren cu 5 minute mai tarziu, la derby-ul de pe Cluj Arena, in semn de protest fata de situatia critica in care se afla clubul. Din cauza problemelor financiare, acestia nu si-au mai primit banii in ultima perioada.
Prestatia Universitatii a fost una laudabila, chiar daca, la final, tabela a aratat 2-1 pentru CFR. In semn de solidaritate cu situatia dificila in care se afla jucatorii, suporterii lui U care au fost prezenti la meci au facut o cheta de 6600 RON (66 milioane de Lei Vechi), pe care au donat-o jucatorilor, la vestiare, imediat dupa terminarea partidei.
Banii incasati de pe urma biletelor nu au putut fi redirectionati spre jucatori, in contul datoriilor, ci au fost trimisi spre firma care a asigurat paza la meci.