Inpolitics informeaza: Premiera: PSD ameninta cu boicotul alegerilor
Social-democratii nu vor mai participa la alegeri daca Guvernul va institui sistemul evident de fraudare a votului din strainatate, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al PSD.
"Daca sistemul de vot adoptat de catre Guvenul actual va institui un sistem evident de fraudare a votului din strainatate, nu vom fi complici si nu vom legitima acest sistem de vot. Daca isi vor introduce sistemul nu are rost sa participam la alegeri. Este foarte clar ca nu vom mai avea un sistem de alegeri democratice in Romania si atunci PSD si foarte probabil si PNL vom prefera sa nu legitimam o mascarada si o frauda evidenta a unui sistem nedemocratic, a afirmat Ponta, conform Agerpres.
Liderul PSD a adaugat ca social-democratii vor sesiza toate structurile nationale si internationale si vor apela la orice fel de mijloace de protest, pentru ca acest sistem de cumparare de voturi cu banii doamnei Elena Udrea si de fraudarea voturilor din strainatate prin diverse metode sa nu-si produca efectele dorite de PDL‘.