Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.

Am fost curiosi sa vedem cite rezultate gaseste un motor de cautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de cautare numele parlamentarilor galateni. Metoda a fost foarte simpla si este la indemina oricarei persoane care are un calculator conectat la Internet. Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele 5 grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.

Liviu Codarla

Deputatul PRM Liviu Codarla este prezent in mai toate paginile virtuale afisate de Google. Prima pagina afisata este cea a Camerei Deputatilor, la fel ca si in cazul celorlaltor alesi prezentati zilele trecute. Urmeaza un lung sir de site-uri ale ziarelor nationale si locale in care numele deputatului PRM este prezent, alaturi de declaratiile acestuia, in diferite momente ale mandatului sau. De la ziarele locale pina la reviste prestigioase, numele deputatului apare destul de des, precum si pe diverse site-uri care au legatura cu zona politica - informatia.ro, agel-ro.ro, 9am.ro, presaonline.ro si altele. Intilnim numele lui Liviu Codarla si pe o pagina virtuala a Tribunalului Bucuresti la sectiunea Registrul Partidelor Politice, ca membru fondator al Partidului Noua Democratie, intregistrat la data de 8 august 2003. Liviu Codarla apare si in pagina virtuala a Bisericii Ortodoxe Libere la sectiunea dedicata stirilor, intr-o relatare avind ca titlu a€žCC al PCR controleaza SRI".