Presedintele PSD Bucuresti a facut marti noapte, la OTV, declaratii fulminante. "Cred ca Elenei Udrea ii este teama ca nu stie ce stiu eu"; "Exista o caseta cu un politician important intr-o situatie "delicata". Nu e vorba de Traian Basescu";"Voi candida pentru un post de vicepresedinte in partid"; "De felul meu sunt un om curios si mai aflu anumite probleme"; "Am jucat mult sah si tenis de masa" s.a.m.d.
Oglinda TV anunta, marti noaptea, ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va desecretiza dosarele serviciilor secrete, live. Vanghelie a inceput prin a demonta miturile legate de propria persoana. "Am zis eu goagle", "si un copil de 5 ani stie de Google", "le-am facut reclama", "ziaristii se iau de mine pentru ca le sunt simpatic", "'Care este' (una dintre frazele marca Vanghelie) e perimata!".
Revenind la chestiuni serioase, Marian Vanghelie a povestit cum "cineva din zona mass-media a avut o caseta video cu un politician, nu facea mare lucru, era beat. Si venise la colegul meu din mass-media si incerca sa vada daca ma intereseaza sa o cumpar.
La un moment dat, am aflat ca mai fusese vanduta la sapte, opt politicieni. Daca exista un lucru si s-a intamplat, nu ai cum sa te feresti, nu stii in viata cand va trebui sa platesti. Nu am cumparat-o pentru ca era o chestie banala. Este un politician cunoscut, dar nu va spun numele. Era intr-o stare destul de delicata", a declarat Vanghelie la OTV. Presedintele PSD Bucuresti a subliniat ca in imagini apare un politician important si a precizat ca nu este vorba de Traian Basescu.
Intrebat despre inregistrarile pe care le are cu Elena Udrea, Vanghelie a raspuns: "Doamna Elena Udrea este speriata pentru ca a crezut ca isi poate permite orice si nu si-a dat seama ca mai sunt si institutii ale statului si oameni in aceste institutii pe care nu-i intereseaza ca Traian Basescu este presedintele Romaniei. Cred ca Elenei Udrea ii este teama ca nu stie ce stiu eu. De felul meu sunt un om curios si mai aflu anumite probleme", a adaugat acesta.
Cu aceasta ocazie, Vanghelie si-a anuntat intentia de a candida "pentru un post de vicepresedinte in partid".