Roxana Iordache publica pe blog articolul BASESCU IL ULTRAGIAZA PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI, pe care il puteti citi in continuare.
Jigodia infecta de Basescu, la B 1, s-a apucat sa-l improaste cu noroi pe Majestatea Sa Regele Mihai, in iluzia ca ar reusi altceva decat sa-si intoarca mizeria in fata. Oamenii curati nu pot fi maculati. Calomniatorii se ineaca cu propria dejectie.
Regele e un om inalt si curat, un erou in viata, cu suflet de inger.
Sa se sature cretinii pretinsi de dreapta, care l-au revotat pe derbedeul de la Cotroceni. Sau poate sunt atat de bolnavi incat sa-i dea dreptate in cea mai abjecta calomnie la adresa istoriei nationale, proferata postdecembrist. Incalificabilul care si-a batut joc de tara, patronand genocidul si angajand datorii criminale la FMI ca sa-si indoape clientela, tarfa si famiglia, il acuza de tradare nationala pe unul din cei mai patrioti din toate timpurile si din tot locul.
Toata Lumea Libera il respecta pe Regele nostru ca pe un erou al libertatii si democratiei. Disperatul de Basescu, limbric la andropauza, e deraiat ireversibil, luat pe aratura, candidat la Sectia Agitati. Luati-l si legati-l, baietilor si fetelor de la SRI, ca e un atentat la siguranta nationala!
Cazatura de Basescu e in stare sa omoare in masa pentru obsesia de putere si avere, a lui, a mafiei si a tarfei lui. N-are cum sa priceapa ca Regele Mihai a abdicat pentru ca sa salveze viata celor 1000 de studenti arestati la 8 noiembrie 1945, pentru a fi santajat ca sa abdice.
Deci, bai, jigodie, dupa ce ca esti prost de bubui - nici n-ai fi intrat la Marina fara pile securistice si nici n-ai fi absolvit Institutul fara turnatorie ordinara -, dupa ce ca esti urat ca dracul - fiindca asa iti este sufletul vandut si divulgat pe fata -, mai esti si o tata. Mai jenanta chiar decat Udrea.
Basescule, jeg mic, nu meriti nici sa-ti vomit in fata. Ar fi o onoare nemeritata pentru un part.
M-as bucura sa te vad in camasa de forta. Nu, nu-ti doresc moartea, desi ar fi sarbatoare in tara. Iti doresc sa te chinui ingrozitor, sa suferi ca un caine din cei ucisi in chinuri la ordinul tau abject. Si crede-ma, jeg, e spre binele tau. Ca numai o asemenea suferinta crancena ti-ar putea da o ultima sansa la mantuire.