Pesurse.ro : Reactia lui Iliescu la scandalul din USL: Ma surprind incordarea si lipsa de comunicare dintre ei

Preocupat, in ultimul timp, cu redactarea propriei carti, Ion Iliescu a fost suprins sa constate ca, de doua saptamani, cei doi "carlani naravasi" din fruntea USL nu se mai inteleg.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a declarat surprins, astazi, de adancirea crizei din USL, precum si de lipsa de comunicare aparuta intre cei doi lideri ai Uniunii, Victor Ponta si Crin Antonescu.
"Ma surprind incordarea si lipsa de comunicare aparute intre ei. Tocmai asta apreciam - faptul ca, o vreme, cei doi lideri, foarte tineri, asa carlani, cum apreciam eu ca sunt, au colaborat foarte bine. Ce s-a petrecut nu stiu si nici nu-mi dau seama. In ultima perioada m-am ocupat mai mult cu redactarea unei cartii care urmeaza sa apara in primavara acestui an. Am vorbit mai putin cu Victor Ponta" a spus Ion Iliescu pentru gandul.info
In urma cu trei ani, fostul presedinte social-democrat, vorbind despre "impetuozitatea politica" a lui Victor Ponta, il caracteriza pe acesta drept "un carlan tanar, fara minte", si aprecia ca "acum, in politica, e vremea inteleptilor si nu a tinerilor".
Un an mai tarziu, Ion Iliescu declara despre Antonescu, din postura de "avocat" al liderului PSD: "Spuneam drespre Ponta ca e carlan, dar vad acum ca ala mai in varsta e mai carlan".
Declaratia nu a ramas fara raspuns din partea liberalului. "Domnul Iliescu e obisnuit cu jocuri de animale? Il rog cuviincios pe domnul presedinte sa faca aceste exercitii in ferma proprie, la PSD", a replicat, atunci, Crin Antonescu.