Machiavelli.ro informeaza: "Adrian Nastase propune o strategie electorala de tip win-win pentru constructia politica PSD - ACD ".
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, considera ca noua constructie politica PSD - ACD trebuie sa aiba o strategie electorala de tip win-win, si nu una fifty-fifty, argumentand ca votantii "nu pot fi obligati sa aleaga jumatate de candidati de la PSD si jumatate de la PNL+PC".
Liderul social-democrat a afirmat, vineri seara, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, ca alegatorii sunt cei care vor decide asupra paritatii nominalizarii alesilor din cadrul aliantei dintre PSD si ACD. In opinia lui Nastase, discutia asupra paritatii este o falsa discutie, care este importanta mai ales din punctul de vedere al adversarilor acestui proiect politic. "Daca noi respingem ideea de paritate, acestia (adversarii, n.red.) vor spune: ‘iata ca Antonescu a luat-o in barba‘, iar daca acceptam, atunci vor spune: ‘iata ca, desi nu trebuia, Ponta a acceptat ca un fraier aceasta formula‘. Deci nu tine. Avem suficienta experienta. Evident ca exista un joc de comunicare al partidelor si eu vreau sa repet ca in ceea ce ma priveste este important sa construim un proiect de tip win-win, insa e mai greu de vorbit de fifty-fifty, pentru ca ar trebui sa facem intelegerea asta cu populatia. Insa punctul meu de vedere este ca printr-o strategie de tip win-win castigam impreuna si pierde Basescu", a spus Adrian Nastase.
(Sursa: AGERPRES)