Bloggerul clujean Sorin Platon comenteaza pe blog drama Romaniei, condamnata la "insclavagizare" prin rezultatul alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare articolul lui Sorin Platon, intitulat "Concluzii preliminare ale alegerilor".
'1.Romanii sunt iresponsabili, votand in procent ridicat cu profilul de dictator, Basescu. Poate este vorba chiar de mai mult. Putem vorbi ca romanii sunt (suntem) meschini, declarand ca vrem liniste si pace in tara, dar votand pentru un agent disturbator, sau chiar mai rau, poate suntem un popor trecut peste o anumita limita de alienare, in care paranoia si schizofrenia ne creaza un tablou de false valori si o perceptie eronata a realitatii.
2.Si asa, a aparut un rezultat viciat in interesul lui Basescu, cu largul concurs al serviciilor de informatii si ale ministerului afacerilor interne, in anumite zone, punctual, inregistrandu-se valori distorsionante in cadrul tabloului general, ilogic de mari, explicabile prin diferite forme de fraudare. Pe asta se baza Basescu, atunci cand a iesit pe media inainte de numaratoare sa-si anunte victoria.
Se baza pe rezultatul conjuratiei si conspiratiei fortelor oculte a oligarhiei si mafiei patronate. Tot pe acest dat se bazau si Videanu, si Flutur, si consilieri prezidentiali (de carton) ce foarte agresiv anuntau, CA SIGUR rezultatul final va fi altul, decat Geoana presedinte.
Imperios necesar se impunea sa se organizeze din nou alegeri in sectiile "afectate", dar facute in prezenta unor observatori internationali neutri.
3.Democratia noastra a suferit o lovitura fatala prin frauda oligarhiei Basescu, tiranul fiind mandatat din nou. Deabia de acum inainte Romania va cunoaste FOAMEA, IZOLAREA, VIOLENTA, HAOSUL. Si cei care ma cunosc stiu ca vorbesc argumentat, bazandu-ma pe dovezi. Vom regreta amarnic cu totii faptul ca tiranul Basescu este pus de conjuratie si conspiratia oligarhica din nou presedinte.
Atunci sa va mai vad prin gauri de sarpe, dandu-va palme in oglinda.
Totusi nu demobilizati. Desi cu capul spart in Romania, ADEVARUL va prima in cele din urma.
Sa nu lasam ca pelagra politica pseudodemocrata, cu Basescu pe post de varf de lance, sa ne insclavagizeze complet!
Nu va lasati romani! OPRITI TIRANUL BASESCU! Ca altfel nu stiu ce ne mai poate ramane de facut.'