AGERPRES: Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului au depus o sesizare la CCR referitoare la rezultatele referendumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si presedintele interimar al Senatului, Petru Filip, au depus miercuri, la Curtea Constitutionala a Romaniei o sesizare cu privire la rezultatele referendumului din data de 29 iulie.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, intr-un comunicat transmis AGERPRES, ca Uniunea Social Liberala a depus la CCR, in cursul diminetii de miercuri, sesizarea privind referendumul pentru demiterea presedintelui Romaniei.
‘‘Am inaintat sesizarea USL catre Curtea Constitutionala, insa din respect pentru independenta Justitiei nu vom face public continutul acestui document pana cand cei noua judecatori vor lua o decizie privind validitatea referendumului. Nu dorim sa exercitam niciun fel de presiuni asupra Curtii si ne vom abtine de la orice fel de comentarii care ar putea influenta intr-un sens sau altul decizia judecatorilor‘‘, a declarat Liviu Dragnea, conform sursei citate.