Invitat in aceasta noapte in emisiunea lui Dan Diaconescu, in direct la OTV, Serghei Mizil, fiul unuia dintre membrii de varf ai nomenclaturii PCR, a declarat la OTV ca a votat in turul 1 cu Mircea Geoana si ca in al doilea tur de scrutin tot cu Mircea Geoana va vota.
Fire boema, el nu a avut pana in 1989 acces direct la putere, dar s-a invartit in mediile ei. Cu toate ca, dupa diploma, e artist plastic, acum a ajuns om de afaceri. Tatuat pe brate si excentric prin prezenta sa, Serghei Mizil a povestit, cu umor, despre diverse intamplari din viata sa. Plin de verva, Serghei a venit imbracat intr-un tricou cu maneca lunga, rosu. Pacat ca nimeni nu scrie o carte despre viata lui, pentru ca are ce povesti.
"Conspiram demult cu Geoana cum va ajunge el presedinte. O stiu bine si pe sotia lui, Mihaela, care e machedoanca!", a spus Serghei Mizil.
Un individ a trimis un SMS in care ii spunea lui Mizil "ca ar fi trebuit impuscat". Acest SMS l-a indignat - pe buna dreptate - pe Serghei Mizil.
"Important e ca fiecare om intr-o tara libera sa nu fie linsat si sa-si spuna punctul de vedere. Ce, eu am spus ca il impusc pe Basescu? Nu pot sa fiu atat de primitiv si sa doresc moartea unui om (a lui Basescu). Nu pot fi de acord cu el politic", a spus indignat Serghei Mizil.
"A fost prima oara cand am votat cu acest om (n.r. Mircea Geoana) in viata mea. La cate campanii m-ai vazut pe mine? Eu nu am votat cu partidul! Acum mi-am dat seama ca e momentul sa votam si asta e convingerea mea. Daca iese Basescu, il va inchide si pe Diaconescu si postul Antena 3", a mai zis Mizil referitor la optiunile sale politice.
"Puteam sa ma duc la Iliescu dupa revolutie si sa-i cer bani, dar nu am facut-o!", a mai spus Serghei Mizil.