Presedintele organizatiei PSD Prahova, Marian Saniuta, a anuntat ieri ca Biroul politic al acestei filiale va discuta in prima sedinta despre declaratiile facute de senatorul Antonie Iorgovan, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata prin vot.
„Noi vom discuta cu ocazia primei sedinte a Biroului politic judetean despre declaratiile pe care le-a facut Antonie Iorgovan. Il vom chema in fata Biroului politic si vom discuta, pe de o parte, afirmatiile dansului si, pe de alta parte, pozitia pe care colegii mei doresc sa o avem mai departe. Vom supune votului“, a spus Marian Saniuta. Solicitat sa precizeze cand va avea loc urmatoarea sedinta a conducerii organizatiei judetene, Saniuta a apreciat ca o astfel de reuniune ar putea fi organizata in urmatoarele doua saptamani.
„Un lucru este insa cert: domnul Iorgovan trebuie sa inteleaga sa faca diferenta dintre tinuta de om politic si roba de avocat. Pana la urma, dansul este membru al organizatiei noastre, este senator de Prahova din partea PSD si trebuie sa tina cont de parerea organizatiei“, a mai spus el.
Saniuta a explicat ca, potrivit Statutului PSD, orice sanctiune, incepand de la simplul avertisment mergand pana la excludere, nu poate fi luata decat de organizatia din care membrul respectiv face parte. (D.P.)