Traian Basescu este sufletist si se lauda ca ii plac femeile tinere si frumoase. Rautaciosii au comentat ca ar avea probleme sexuale, pe langa cele cu glanda tiroida.
El se mandreste ca pe cateva tinere femei a reusit sa le promoveze temporar in cele mai inalte demnitati ale statului. Din nefericire, scandalurile Udrea si Ridzi au decredibilizat tinerii politicieni.
Iata trei exemple de femei a caror frumusete l-a facut pe Basescu sa-si piarda uzul ratiunii. Sau cum spunea chiar el: sa le indeplineasca orice isi dorea sufletelul lor. Din punct de vedere strict estetic, Basescu n-are gusturi rele. Din pacate, "fetele marinarului" stau mai rau la capitolele respectul legii si competenta profesionala.
• Elena Udrea - ministru al Turismului (demis) si ministru interimar al Mediului. O ancheta parlamentara a decis ca Elena Udrea a incalcat legea.
• Monica Iacob Ridzi - ministrul Tinteretului si Sportului. N-a mai apucat sa fie interimar, a luat drumul Procuraturii, tot pentru incalcarea legii.
• Roberta Anastase este privilegiata: frumoasa ca o zana si cu un I.Q., zic invidiosii, invers proportional. Si ea a trecut pe langa o suspendare din functie, la mustata, pentru incalcarea Regulamentului Camerei Deputatilor. Roberta poate fi linistita, poate fi schimbata in urmatorii 3 ani din functia de presedinta a Camerei Deputatilor daca o revoca PD-L.