Antonie Solomon a anuntat ieri ca are de gand sa-l ajute pe avocatul sau, Sebastian Raduletu, sa ajunga senator de Craiova din partea UNPR.
In conferinta de presa sustinuta ieri, primarul Craiovei a fost intrebat ce planuri are pentru organizatia judeteana a UNPR, in fruntea careia a fost numit cu o saptamana in urma, desi el e inca membru al PDL. Edilul nu a ascuns ca are planuri mari cu partidul despre care recunoaste cu sinceritate ca se afla in prezent doar la nivelul de 1-2% din intentiile de vot ale doljenilor.
"UNPR-ul isi propune sa scoata 15 consilieri municipali, primarul si cei doi viceprimari ai Craiovei, 19 consilieri judeteni si sase parlamentari", a spus Solomon.
Chestionat in legatura cu cei sase uneperisti pe care ii vede membri ai parlamentului in viitoarea legislatura, Solomon a divulgat un singur nume: "Va garantez ca avocatul Sebastian Raduletu va fi senator de Craiova".
Cu privire la aceasta propunere, avocatul Raduletu - care este unul dintre aparatorii lui Solomon in procesul de coruptie in care primarul Craiovei este judecat in prezent - nu a dorit sa faca nici un comentariu.