Pe site-ul capitalismpepaine.com a aparut un articol intitulat Victoria Nuland, secretarul de stat adjunct al SUA pentru Europa, va indica curand cine este "alesul", din care puteti citi in continuare cateva paragrafe mai importante.
Romanii care se vor prezenta la votul din decembrie il vor vedea pe buletinul de vot, fara un contracandidat serios.
Renumita pentru stilul direct ("fuck EU"), Victoria Nuland este exemplul clasic al femeii politician care a ajuns prin propriile merite sa conduca politica externa a Americii in Europa. Uraste parvenirea, coruptia si indecizia.Provine dintr-o familie din clasa de mijloc, a fost bursiera si a absolvit cu calificativ maxim trei specializari la trei din top 10 universitati americane.
Totul a inceput in vara lui 2012, cand trimisul special al doamnei Nuland a sosit la Bucuresti. Luati prin surprindere de amploarea conflictului Basescu - USL, cu suspendarea, circul mediatic, demiterea, americanii decid sa actioneze.
Trimisul lui Nuland a stat doar 3 ore in Romania, a impartit ordine clare si a plecat cu un avion special al Departamentului de Stat in directia Ramstein. A urmat, brusc, liniste in randuri:
• Basescu e demis de poporul de care nu i-a pasat niciodata, dar RAMANE Presedinte!
• Ponta si Antonescu isi musca pana la sange cuvintele aspre la adresa sefului ambasadei SUA.
In toamna trecuta, cu doar o saptamana inaintea izbucnirii conflictului civil din Ucraina, Victoria Nuland vine personal la Bucuresti. Interesul strategic este unul singur: Romania nu poate fi o frontiera credibila in vecinatatea Rusiei, atat timp cat populatia are moralul zero. Iar MORALUL este dictat de mersul economic al unei tari, de coruptie si de lipsa unei viziuni de conducere a tarii.
Viitorul Presedinte al Romaniei va trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:
• Limba engleza, nivel avansat.
• Fara legaturi cu zona infractionala, de orice natura.
• Atitudine pro-occidentala dovedita.
• Varsta: maxim 50 ani.
• Bune cunostinte de PC, legislatie constitutionala etc.
Foto: Victor Ponta corespunde cerintelor pentru a fi viitorul Presedinte al Romaniei.