Sedinta plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului in care premierul Victor Ponta va sustine o declaratie pe tema politicii interne si internationale va avea loc pe 12 iunie, la ora 15,00, informeaza Agerpres.
"Birourile Permanente ale Parlamentului au stabilit data de 12 iunie pentru ca premierul Ponta sa faca o declaratie pe probleme europene. In afara de declaratia premierului mai sunt pe ordinea de zi dezbaterea si adoptarea declaratiei, pe care o va prezenta premierul, cu privire la Strategia Nationala Anticoruptie, probleme curente ale Senatului si Camerei Deputatilor legate de legislatie si dezbaterea raportului televiziunii si radiodifuziunii publice", a spus ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mircea Dusa, la finalul sedintei Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.
Dusa a adaugat ca in cadrul sedintei de plen de pe 12 iunie liderii de grup vor solicita un vot in vederea stabilirii persoanei care va reprezenta Romania la Bruxelles pe 28 iunie.