Partidul National Liberal si-a lansat ieri, la Sala Polivalenta din Bucuresti, programul de guvernare si candidatii care concureaza pentru un fotoliu de senator sau deputat.

Astfel, in cele doua colegii senatoriale din municipiul Galati vor candida: consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan. La judet vor candida: ministrul Muncii, senatorul Paul Pacurau, si directorul Autoritatii Judetene de Sanatate Publica, consilierul judetean Sorin Ungurianu.

Pentru cele patru colegii de deputati din municipiul Galati vor candida: Vasile Parlog, directorul executiv al Prefecturii (acesta candidand in locul viceprimarului de Galati, Mircea Razvan Cristea), consilierul local Mihai Manoliu si oamenii de afaceri Sandu Traian si Bogdan Manea. In cele cinci colegii de deputati din judet candideaza urmatorii: secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, deputatul Emil Strunga, seful Inspectoratului scolar Judetean, consilierul judetean Tania Bogdan, directorul medical al Spitalului de Urgenta, Mihai Bucatanschi, si consilierul judetean Viorel Cristovici.