Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Initiativa Nationala, Luminita Chipaila ne-a precizat ca la inceputul lunii decembrie a facut o solicitare, adresata primarului Dumitru Nicolae, in care a cerut repartizarea unui sediu in care filiala judeteana a PIN sa-si poata desfasura activitatea. Reprezentantul PIN spune ca atat solicitarea, cat si raspunsul negativ al primarului s-au incadrat in termeni legali, dar, cum raspunsul negativ nu a fost pe placul celor de la PIN, acestia au perseverat si au mai facut o solicitare adresata primarului, pe aceeasi tema, iar acum spera ca macar noua cerere sa aiba un final fericit.

"Este adevarat ca am cerut primarului Dumitru Nicolae un sediu pentru a ne desfasura activitatea, pentru ca asa este normal, in baza legii. Acest spatiu nu ne-a putut fi oferit deoarece am fost informati ca nu este disponibil la ora actuala, noi am revenit asupra cererii insa nu am facut-o pe niciun fel de ton amenintator, asa cum se aude. Nici nu ne-am putea permite sa facem acest lucru", ne-a spus Luminita Chipaila.

De remarcat este faptul ca PIN Galati nu a avut pana la aceasta ora un sediu stabil in care sa-si desfasoare activitatea, asa cum detine oricare alt partid din spectrul politic galatean, iar faptul ca au obtinut 3% la alegerile pentru Parlamentul European i-a determinat, asa cum spune purtatorul de cuvant al partidului, sa faca demersuri pentru a primi un spatiu in care sa-si desfasoare activitatea.