Blogul Roxanei Iordache: ALTERNATIVA?
Mazare la Ciutacu. Aseara. Am schimbat canalul ca sa nu vars. Dupa ce ca se da in spectacol, mai tine sa fie si-n fata sau poate chiar asta urmareste, fiindca (atat de) prost nu e incat sa fie manipulat in asemenea hal. Tot ce face e atat de ostentativ incat pare ca se tiganeste ca nu cumva sa nu alimenteze propaganda puterii privind lipsa de alternativa.
Mazare e proba ambulanta - si dezolanta nu doar pentru cei mai slabi de inger - ca alternativa e acelasi lucru. Primarul Constantei nu face decat sa confirme propaganda portocalie conform careia "toti sunt la fel". Parvenitism strident, opulenta gretoasa, prapastie fata de majoritatea populatiei terorizate si intr-o anumita proportie, imbecilizate de spaima pentru supravietuire, careia i se arunca firimituri de pomeni, tot din banii ei.
Sigur ca nu asta e alternativa. Sigur ca imensa majoritate a oamenilor din USL - lideri, membri si simpatizanti - sunt altfel, fac diferenta. Doar ca ei prefera discretia. Din pacate! Pacatele lui Crin, care ar trebui sa impuna decenta. In loc de asta, Crin se complace in coabitarea cu loaza de Ponta si ia pozitia strutului in raport cu dauna Mazare, care se manifesta ca o udre masculina, pe cand cei decenti pastreaza un profil modest.
Nici macar de atata lucru nu se mai dovedeste in stare domnul Antonescu, sa impuna trecerea lui Mazare in umbra. Dar nu! El vine si distruge lansarea alternativei USL privind turismul. Nu rateaza nici o ocazie de a compromite alternativa. Se imbraca ostentativ taman la evenimentele publice de varf ale USL in costum de comunist cubanez, ca sa faca fericite boarfele ca Udrea in propaganda lor privind "uniunea socialista". Se pozeaza cu fetite goale in Playboy, in tandem cu Udrea in Tabu, unica diferenta fiind ca el n-are nevoie sa fie fotosopat.
Apropo, de unde are asta atata avere? Sau si-a deschis linia de produs brazilian tot din vanzari anterioare?

P.S. Realitatea e ca nici macar nu a fost el cel pe care l-a interpelat cu "mai, animalule" presedintele Iliescu. Ci un alt jurnalist, tot constantean, de care acum nu se mai stie nimic, pe numele lui, Parvu. Face vreo ancheta pe tema-asta cineva din presa?