Epolitic.ro informeaza : Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul
Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
"Am vazut cu coada ochiului ca ceva se intampla, ca ambasadorul a pus mana pe pupitru intr-un mod mai deosebit, iar cand am vazut ca nu e de gluma am intervenit si l-am prins in brate. Era o caldura sufocanta", a spus Emil Boc, joi seara, la B1 Tv. Boc a tinut sa precizeze si ca nu l-ar fi putut ajuta pe Henri Paul daca nu mergea periodic la sala.
Ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul a lesinat, joi, in timpul ceremoniilor organizate de Ziua Nationala a Frantei. Incidentul s-a produs in momentul in care Henri Paul se pregatea sa tina un discurs. Ambasadorul a fost prins de premierul Emil Boc, prezent, alaturi de presedintele Senatului Mircea Geoana, la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.
Dupa ce si-a revenit, Henri Paul si-a continuat discursul. "Doamnelor si domnilor, 14 iulie este pentru toti francezii un moment de bucurie si de respect, un moment in care ne place sa ne regasim impreuna, uniti, pentru a sarbatori impreuna cu prietenii si apropiatii nostri onoarea de a face parte din comunitatea noastra nationala. Este cazul si aici, in Romania, caci legaturile care unesc tara care ne este gazda, Romania, de Franta, sunt foarte puternice si foarte stranse", a spus ambasadorul Henri Paul.