Clubul Dreptei a organizat, ieri, la Hotelul Continental, o dezbatere cu tema "Proiectul PD - un mare partid de centru-dreapta", la care au participat Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Ovidiu Vaida, presedintele CSPRI, oameni politici bihoreni, precum si directori si redactori-sefi din presa locala.
Cu acest prilej presedintele Clubului Dreptei, Octavian Bot, a contestat legitimitatea PD in propunerea construirii unui mare partid de centru-dreapta, mai ales dupa ce, timp de mai multi ani, ei s-au batut cu PSD pentru a intra in Internationala Socialista. Mai mult, Bot a sustinut ca, desi se doreste a fi un partid de dreapta, nicio personalitate din zona dreptei nu s-a inscris in PD, ci numai reprezentanti din PSD si PRM. "Cred ca PD nu are nicio doctrina politica si cred ca ei sunt manelistii politicii romanesti", a mai declarat Bot.
La randul sau, Cristian Parvulescu a precizat ca, prin afilierea PD la PPE, democratii incearca sa profite de conjunctura europeana, ei facand, in opinia analistului politic, un salt mortal si deocamdata nici nu au aterizat si nici nu se stie unde vor ateriza. Parvulescu a mai mentionat ca nu crede in realizarea fuziunii dintre PNL si PD, aceasta putand avea loc numai in conditiile in care liberalii sunt santajati, deoarece ambele partide sunt constituite si actioneaza diferit.