Telegrafonline.ro informeaza: Satul de politica PDL.
Deputatul Clement Negrut, prim-vicepresedinte al PDL Alba, a demisionat, ieri, din toate functiile politice, acuzand ca in partid nu exista democratie si spunand ca PDL are nevoie de "o revolutie, completata de reforma". De asemenea, Clement Negrut s-a declarat nemultumit de alegerile din cadrul PDL Alba, care au avut loc sambata, pe care le-a considerat ca fiind nedemocratice. Clement Negrut a sustinut ca alegerile au fost fraudate, iar membri filialei au fost influentati sa voteze anumiti candidati. Deputatul a afirmat initial ca va ramane simplu membru al partidului, dar ulterior a precizat ca paraseste PDL deoarece acest partid are o traiectorie politica gresita.
"Fac acest gest deplin constient de faptul ca nu vreau sa continui intr-o echipa care nu te vrea si nu vreau sa duc mai departe minciunile politice si sa le girez in Parlament", a spus parlamentarul. El a afirmat ca decizia sa a fost influentata de "cazurile Ridzi si Pasat". In opinia demisionarului, in PDL nu este dorita o schimbare radicala, in care democratia si vointa membrilor sa fie respectate.
Clement Negrut a adaugat ca refuza sa fie umilit de oameni "care nu inteleg ca in partid oricine este important", adaugand ca abia acum incepe cariera sa politica. "Vasile Blaga a spus la Alba Iulia ca avem nevoie de o reforma in partid, dar nu de o revolutie. Eu spun ca avem nevoie in partid de revolutie, completata de o reforma", a declarat acesta.