Dupa ce s-au stins ecourile acuzatiei de blat intre doctorul Oprescu si Traian Basescu, doctorul a prins curaj. Candidatul independent Sorin Oprescu il acuza la randul sau pe Mircea Geoana ca ar avea o intelegere electorala oculta cu Traian Basescu, iar competitia lor e, de fapt, "un blat".
Sorin Oprescu a declarat miercuri seara, la emisiunea "Vorbe grele" a Antenei 2, ca el crede intr-un blat politic intre Basescu si Geoana.
"Nu stiu daca Mircea Geoana e chiar un actor. Parerea mea este ca are o intelegere. Asta-i parerea mea. Are o intelegere cu Traian Basescu, dupa cum vad ca se misca lucrurile. Idealizarea lui, tinutul intr-un borcan tare, umplutul pe strazi cu panouri cu Mircea Geoana, pe toate bulevardele sunt, hop pe partea cealalta si Traian Basescu si le spune "De ce va e frica, nu scapati!"...
Da, eu cred in asta. Ca e posibila o intelegere de genul asta, Mircea, fa-te ca lucrezi si vino-ncoace in turul II sa-ti dau eu 5-0 la pauza, ca intr-adevar nu scapam. Ramanem asa, in formula asta..." a mai spus primarul general.
El a mai confirmat, in aceeasi emisiune, informatiile potrivit carora PD-L a activat "reteaua EBA" de la alegerile europene, pentru a-l ajuta pe Geoana sa intre in finala: "Si eu am prieteni in PD-L. Vin aia sa-mi spuna ca deja s-a ordonat o serie intreaga de grupe de-astea care sa voteze daca e nevoie cu cine o sa le spuna ei atunci. O parte dintre ei. Cum a fost la aia mica, Elena Basescu. Da!".
Mare e gradina lui Dumnezeu: Si daca scorul e invers Si geoana il face K.O. pe Basescu in finala? Vom cedea atunci cum doctorul Oprescu lustruieste clanta.