Este decizia pe care o va lua presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, care spune ca este mult prea atasat de Galati ca sa candideze pentru vreo functie de vicepresedinte in cadrul conducerii Partidului Conservator de la nivel central, insa, daca va fi dorit de colegi, atunci nu va avea de ales si va merge la sediul central al partidului.

Cu toate acestea, Eugen Durbaca spune ca exista probabilitatea sa candideze pentru un post in Consiliul National al Partidului Conservator, care este format din circa 300 de membri. "Eu personal nu mi-am depus candidatura pentru nicio functie, doar pentru membru in Consiliul National. Va anunt ca nu mi-am facut nicio hartie pentru a candida pe vreo functie in conducere. Propuneri sunt, dar eu n-am spus nimic, pe mine ma intereseaza organizatia de la Galati, iar acolo am spus ca nu trebuie sa fac eu o hartie, daca ma va alege pentru o functie sigur ca nu refuz, dar nu fac nicio hartie ca eu vreau sa fiu nu stiu ce", a spus Durbaca.

Seful conservatorilor galateni a mai adaugat ca, in curand, se va stabili pe cine va sustine organizatia galateana a PC la alegerile interne de pe 27 ianuarie dintre cei trei candidati care si-au depus candidaturile: Daniela Popa, Sabin Cutas sau Florin Anghel. Totodata conservatorii vor merge la congres cu circa 150 de delegati, vor avea 26 de membri in Consiliul National si unul sau doi vicepresedinti.