Partidul National Liberal nu este impartit in grupuri de interese. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si a venit dupa ce in presa centrala au aparut scenarii referitoare la cele "patru grupari din sinul PNL".

Conform informatiilor aparute la nivel central, in momentul de fata exista in Partidul National Liberal patru grupari care au puterea de a influenta anumite decizii. Una dintre acestea ar fi cea de la Iasi, condusa de vicepresedintele Relu Fenechiu, iar o alta grupare cea din Bihor, condusa de Catalin Micula, nepotul celebrilor frati Micula.

O a treia grupare ar fi cea cunoscuta sub numele de "gruparea Patriciu", din care se spune ca fac parte mai multi ministri, senatori si deputati. In fine, o ultima grupare ar fi cea de la Cluj, condusa de Marius Nicoara.

"Nu am auzit niciodata de tabere in interiorul PNL. Nu pot sa comentez un subiect despre care nu stiu nimic. Din cite stiu eu nu exista tabere in PNL", ne-a declarat Paul Pacuraru.

Si deputatul galatean Emil Strunga ne-a spus ca scenariile vehiculate la nivel central sint pure inventii. "Eu nu am vazut in Parlament ca aceste tabere sa se manifeste. Din acest motiv trebuie sa spun ca nu intotdeauna este adevarat ceea ce apare in presa. Acum noi sintem preocupati de ceea ce se va intimpla cu motiunea de cenzura anuntata de PD", ne-a declarat ieri parlamentarul liberal Emil Strunga.