Parlamentarul romano-israelian Nati Meir a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca va apela la Curtea de Conturi si la PNA si va spune ce stie, in cazul in care conducerea PPRM nu-l lasa in pace. “In legatura cu Ciontu si Bolcas, ii rog sa taca. Eu nu ma ocup de porcarii. Eu sunt si am fost la PPRM. Vreau sa ma despartesc (sic!) frumos“, a precizat Meir. Fostul deputat PPRM a mai spus ca intre “Partidul Popular Romania Mare si Nati Meir “trebuie sa fie o tacere“.
Nati Meir a mai declarat ca prefera sa ramana deputat independent.

Eyal Arad isi cauta dreptatea la Londra

Meir a fost persoana de legatura pentru stabilirea unui contact intre PPRM si israelianul Eyal Arad in campania electorala pentru alegerile prezidentiale de anul trecut. Liderii PPRM, conform spuselor lui Meir, nu au vrut sa le faca campanie electorala Eyal Arad, ci numai lobby.
El a precizat ca israelianul a fost nemultumit de faptul ca PPRM nu a onorat decat 40% din suma stabilita pentru onorarea contractului. Parlamentarul a mai spus ca Eyal Arad a inaintat o scrisoare instantelor de judecata engleze, pentru a se deschide unui proces la Londra, deoarece israelianul nu are incredere in Justitia romana.
Meir a declarat ca, prin semnarea contractului, Corneliu Vadim Tudor nu ar fi avut voie sa scrie nimic despre evrei in ziarele sale. Meir a spus ca l-a ajutat pe Vadim pentru ca se crede ca “are probleme cu evreii si este extremist si nu este adevarat“.
Meir a explicat pozitia sa fata de articolul publicat in ziarul lui Vadim, care considera ca a fost publicat cu permisiunea presedintelui PPRM, drept o reactie la nerespectarea promisiunilor stabilite prin contract. Nati Meir este de parere ca in articolul respectiv este vorba de antisemitism clar si a cerut un punct de vedere.

Un partid de comunisti

Fostul membru PPRM a mai spus ca a avut cateva incidente cu reprezentantii PPRM in Camera Deputatilor care l-au numit “jidan“ si care l-au amenintat. “Trebuie sa intelegeti ca avem de-a face cu comunisti“, a adaugat Meir. “M-au exclus pentru ca sunt obisnuiti cu comunismul. Unul hotaraste si celalalt nu mai vorbeste“, a mai precizat deputatul. Deputatul Nati Meir a mai declarat ca a fost ales deputat de Tulcea la propunerea lui C.V. Tudor. “Nu am cerut nimic si nu am dat nimic“, a precizat Meir. Ca o parere personala, Meir a spus ca nu crede ca C.V. Tudor va mai ramane multa vreme pe scena politica.

Vadim nu se dezminte

Fostul lider C.V. Tudor a iesit ieri la contraatac. El a cerut Garzii Financiare sa cerceteze afacerile lui Nati Meir. In plus, in stilul sau cunoscut, a solicitat autoritatilor urmarirea penala si arestarea lui Meir pe motiv ca “activitatile lui sunt de natura criminala“.