Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca problemele ridicate de Octav Cozmanca sunt cunoscute de liderii PSD, dar ca acestea trebuie discutate dupa alegerile prezidentiale.
Nastase a spus ca demersul lui Octav Cozmanca de a se autosuspenda din PSD si de a lansa un mesaj critic la adresa partidului nu ridica probleme in ceea ce priveste sustinerea din partea partidului a candidaturii lui Mircea Geoana la presedintie.
"Este o actiune intr-un fel declansata, dupa parerea mea, neoportun. Chiar daca stim cu totii ca intr-un partid mare sunt intotdeauna probleme, ele puteau sa fie discutate eventual dupa alegeri", a afirmat el.
Nastase a spus ca Octav Cozmanca nu a ales momentul oportun pentru a ridica public problemele cu care se confrunta PSD, a admis ca exista o multime de "lucruri de discutat", dar ca acest moment trebuie amanat dupa alegerile prezidentiale.
"Nu cred ca era un moment foarte bun acum pentru acest gen de rememorare a unor lucruri pe care, sigur, si eu si altii le cunoastem in partid si sunt, sigur, o multime de lucruri care vor putea fi discutate in liniste, intr-o alta perspectiva, dupa alegeri", a declarat el.
Nastase a spus, raspunzand unor intrebari pe marginea criticilor formulate de fostul presedinte executiv al PSD, ca, "fara indoiala", sunt lucruri de discutat in partid, dar a evitat sa le mentioneze, precizand ca va vorbi despre dupa alegerile prezidentiale.
"Acum prioritara este, evident, campania electorala si din acest motiv consider si eu ca aceasta scrisoare a domnului Cozmanca nu a fost oportuna pentru