Cornel Ivanciuc publica un articol intitulat
"Onorabilul domn Honorius", despre perechea masculina din politica a mezinei presedintelui, pe care il puteti citi in continuare.
'Ziceam ca ne-am saturat sa mai vedem aceleasi figuri prafuite in politica de 20 de ani. Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunea si ni le-a dat pe EBA, pe Udrea, Ridzi si Anastase. Prima va implini 30 de ani, a doua 37, a treia 33 si a patra 34. In 2010, vor face impreuna abia 134 de ani. Stacheta varstei parlamentare va cobori si mai mult daca Honorius Prigoana, domn care se apropie de ametitoarea varsta de 24 de ani, va castiga mandatul de deputat de Bucuresti.
Sa ne bucuram ca Silviu Prigoana n-a pus-o pe Bahmuteanca pe lista, ci l-a lasat sa se sacrifice pe bietul sau fiu. Oricum, lucrurile nu sunt inca transate, si pentru ca nu se mai poate trai in tara asta, la urmatoarele alegeri, distinsul domn Prigoana intentioneaza sa-si aduca in politica intreaga satra, compusa din mama-soacra, sotia Adriana Bahmu, de 36 de ani, si mezinul Maximus, de trei anisori.
Cu o avere de 1 milion de euro, omul de afaceri Maximus este cel mai bogat bebelus din tara. Averea lui Honorius este un pic mai mare, data fiind diferenta de 20 de ani dintre fratii Prigoana, amandoi oameni de afaceri de garantat succes. Honorius munceste pe rupte de la 12 ani. O vara intreaga a starpit gandaci si sobolani din subsoluri. Cu banii pusi deoparte din dezinsectie si deratizare si-a cumparat doua avioane, un girocopter si un Lamburghini Gallardo de 160 de mii de euro. Flotila aeriana si-a vandut-o pentru a-si putea finanta campania electorala. Limuzina si-a pastrat-o pentru a-si face campanie in Piata Dorobanti.
Nu se stie clar ce l-a determinat sa renunte la studiile de agricultura, la infloritorul sau biznis de distrugere a insectelor si rozatoarelor care terorizeaza Capitala, sa se intoarca din America, sa-i faca campanie electorala EBei si sa se inscrie in PD-L. Important este ca a apucat sa declare ca modelul sau in politica nu este tatal sau Silviu Prigoana, ci Traian Basescu. El a intrat in PD-L pentru Traian Basescu.
Probabil ca cei care deveneau membri ai Hitlerjugend ziceau la fel, ca l-au avut ca model pe fuhrer. Credinta in zei trebuie cultivata de la varste fragede si rasplatita pe masura. In fond, fiecare tara isi merita politicenii pe care-i voteaza.'