Catavencii: Blestemul Monicai Lewinski (Autor: Mircea Dinescu)

Nelinistita ca un viol in grup ar fi afectat starea de sanatate a fragedei noastre democratii, Hillary Clinton a trimis un doctor la capatiiul pacientei.
Doamna de fier a Americii poate rasufla usurata ca serpisorul vinat si vesel ce pare proaspat iesit din borcanul cu spirt al muzeului "Antipa", si care intruchipeaza in ochii lumii occidentale ideea de democratie pe aceste meleaguri, e binemersi si ca presupusii sai violatori sint, in realitate, doi flacai nevrozati si cam nedusi la biserica, surprins de o ejaculare precoce in dosul Curtii Constitutionale.
In loc sa-l ia de gulerasul tricoului bleu-marin si sa-l intrebe de ce dracu’, intr-o tara pirjolita de seceta, romanii stau la umbra scutului american si au nostalgia comunismului, emisarul Philip Gordon s-a distrat de minune in compania suspendatului, mai ales cind Basescu l-a intrebat daca nu cumva e ruda cu sampania Cordon Rouge.
In urma acestei intilniri epocale, Traian Basescu va intra ca Mihai Viteazul in curtea Cotrocenilor, calare pe o erata, nerabdator sa se joace inca o data de-a Monica Lewinski cu marele licurici.