Blogul Roxanei Iordache: MOTIUNEA, MINUTE AFTER. UDMR: ALEGERI ANTICIPATE. BASESCU N-ARE SANGE SA-L DESEMNEZE PE PONTA, DAR N-ARE INCOTRO. STIE CA ORICUM PICA, DECI SE VA BATE PANA LA SINUCIDEREA FINALA, DUPA CE A UCIS PD-L

Ponta: cum am spus, ne asumam guvernarea.
Kelemen: UDMR a sustinut tot timpul alegerile anticipate. Daca se pune problema, vom vota.
Boc: E o victorie a traseismul politic, noi mergem la Cotroceni cu propunerea noastra.
Eu: Boc, demisia! Kelemen, demisia! Basescu, demisia!
Le multumesc tuturor celor care au votat. Pentru sau contra, dar au votat. Cei care au votat contra binemerita sa faca politica, daca au unde, pentru ca au avut curaj. Minus persoana cu bomboana.
Basescu n-are loc de-ntors. A incercat cu disperare - ca dovada, prostia Udrei cu santajele, pentru care va suporta consecintele - sa deturneze votul.
Acum, degeaba mimeaza puterea. E umbra a ceea ce a fost cand isi permitea, fiindca inca prostea. Se astepta sa pice caricatura lui de ultim guvern pe care l-a avut, ca dovada, invitatiile adresate partidelor, imediat dupa rezultatul votului.
Degeaba recurge la cliseul infantil cu invitatiile separate adresate PNL, PSD si PC. Repet: n-are loc de-ntors. Orice va face, tot va pica. In scurt timp.
Stie si el chestia-asta, de-aia si incearca alte scamatorii de dama de consumatie expirata si fardata pana la refuz. I se ia vopseaua.
Victor Ponta, felicitari! Cand oamenii mor cu zile, cand existenta statului roman e periclitata flagrant, calculele politicianiste sunt pentru cei vechi, care trebuie sa dispara de pe scena publica. Domnul Iliescu sa se bucure de pensie. Traian Basescu, de puscarie.
Marul otravit al propagandei regimului agonic a fost ca, vai, daca preia guvernarea, USL se erodeaza.
O fi, dar n-are timp.
UPDATE. Ioan Rus in guvernul Ponta, o gluma proasta. Nici macar sa faca salubritate in jurul Palatului Victoria.
La Interne, ori Dragnea, ori Dobre, ori Dobritoiu. Restul e intoxicare basista.