Machiavelli.ro publica stirea "Adrian Nastase il acuza pe Traian Basescu ca face trafic de influenta pentru Guvern in Parlament", pe care o puteti citi in continuare.
'Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat marti la postul public de televiziune ca seful statului merge in cladirea Parlamentului pentru a face "trafic de influenta" pentru Guvern, comportandu-se ca un "lobby-ist".
"Eu sunt surprins de vizitele acestea pe care Traian Basescu le face in cladirea Parlamentului, nu la Parlament, ci vine ca sa faca trafic de influenta in favoarea Guvernului. Merge, se intalneste cu unii, cu altii pe la diferite grupuri, un fel de lobby-ist, ca sa spun asa, ceea ce este absolut aberant pentru seful statului. Intr-o anumita masura lucrurile acestea ar trebui sa ne bucure - cu ghilimele de rigoare - am crescut in sondaje, credibilitatea noastra - odata cu aceste masuri, aceste materiale si acest tip de atitudine - creste in mod evident. Pe de alta parte Romania este din ce in ce mai izolata si vedem lucrul acesta tot mai mult, se prabuseste, e vorba aproape de o implozie pe care noi o suferim", a spus Nastase aseara.'